Despre Dezmo

Despre Dezmo Dezmembrari

Centrul de dezmembrari Dezmo, situat in localitatea Barlad, judetul Vaslui, infiintat in anul 2020, este o societate in plina dezvoltare, comercializand piese provenite din dezmembrari auto, din dezmembrarea masinilor avariate ori scoase din circulatie.

Locatia noastra prezinta toate dotarile necesare, dispunand de platforme betonate, necesare diferitelor etape de lucru, precum zona de receptie a vehiculelor scoase din uz (VSU), zona de depozitare a VSU asupra carora nu s-a efectuat operatiunea de depoluare, zona de depozitare a VSU asupra carora s-a efectuat operatiunea de depoluare, zona de depozitare a pieselor rezultate din dezmembrare, etc.

DEZMO

Parcul de dezmembrari Dezmo gaseste cele mai bune solutii pentru clientul aflat in cautarea de piese second hand. Oferta noastra se adreseaza tuturor celor care apreciaza si doresc piese de inalta calitate, indiferent ca este vorba de persoane particulare, unitati service, dealeri si alte retele de vanzare.

Suntem constienti de importanta reciclarii in aceasta industrie, precum si pentru planeta noastra, astfel ca este o prioritate pentru noi ca toate metalele si fluidele sa fie reciclate corespunzator. Cumparand piese auto reciclate de la Dezmo, Barlad, faceti partea dvs. de reciclare pentru planeta noastra.

Apeland la compania de dezmembrari Dezmo, obtineti beneficii importante pentru dvs. si mediu. Scopul nostru il reprezinta refolosirea pieselor auto prin reconditionare, adunarea si stocarea materialelor care intra in componenta vehiculelor vechi – metal, sticla, hartie, plastic, echipamente electronice, textile, uleiuri uzate – si folosirea acestora cat mai eficient din punct de vedere economic.

Masini disponibile

Toate piesele sunt verificate de mecanici experimentati si sunt supuse garantiei de 90 de zile si retur 14 zile.

Ambalarea pieselor este facuta cu responsabilitate pentru a evita eventualele neplaceri datorate transportului.

Avem parteneriat cu firme de curierat rapid, astfel incat piesa comandata va ajunge in 24-48 ore la dumneavoastra.

Echipa Dezmo

Adrian
Director executiv
Mihai
Director Operational
placeholder
Ionel
Mecanic
placeholder
Aurel
Gestionar
Call Now Button
Deschide
Salut. Cu ce informatii te pot ajuta?